sok
SWE NOR

DIN PROJEKTPARTNER

Vi vill bli din nya projektpartner. Som samarbetspartner med Dooria erbjuds du inte bara ett komplett produktsortiment utan vi hjälper dig med praktiska frågor som dyker upp under projektets gång. Vi har kompetens och är vana vid att finna olika lösningar för att göra bra affärer tillsammans med dig.
 
Vi levererar till projekt via entreprenörer, husproducenter och den traditionella bygghandeln. Hus- eller lägenhetspackning enligt dina önskemål, för en enkel och trygg platshantering. Logistiken är en viktigt del i processen och Dooria kan leverera enligt organisationen BEAst (Byggbranschens Elektroniska Affärsstandard) gällande standard inom bygg/entreprenad för en effektivare varuförsörjning. Produkter och pallar märks enligt denna standard efter dinaönskemål.

Våra produkter täcker in olika behov av design- och funktionskrav inom: Innerdörrar, ytterdörrar och klassade dörrar. Vi hjälper till med tillvalsbroschyrer och annan relevant dokumentation. Vi ser fram emot att bli din projektpartner. 

Ladda ner vår projektbroschyr